Modern Work Space

OM OSS

MarketWatch är ett undersökningsföretag. Sedan 1988 har vi fungerat som en strategisk partner i kommunikationsfrågor, vi vänder oss till dig som vill veta mer om de effekter som dina kommunikationsinvesteringar skapar. 

Genom kunskap om hur kommunikation fungerar och med undersökningar och analys som medel, förser MarketWatch sina kunder med beslutsunderlag och rådgivning inför marknads- och kommunikationsbeslut.


MarketWatch  är en liten dynamisk och flexibel organisation med korta ställtider. Bland våra konkurrensfördelar, kan nämnas att vi har lång och gedigen kunskap om marknadskommunikation och bland våra medarbetare finns kompetens inom bland annat statistik, medieanalys, etnologi, reklameffekter, snabbrörliga konsumentvaror och Internetmarknadsföring.

MarketWatch föreläser med jämna mellanrum också om både undersökningsmetodik och marknadskommunikation. Dessa föreläsningar kan vara både interna utbildningar på företag och externa föreläsningar såsom Tendens­dagen (Sveriges Marknadsförbund), Marknadsföreningen och IIR mfl.

Kanske kan vi hjälpa även dig?

 

KONTAKT

LARS LUNDBERG

VD

 

ARBETA HOS OSS

Vår värld består till stor del av staplar och diagram. Samtidigt är vi medvetna om att affärsmöjligheter sällan ohjälpta hoppar ur datatabeller eller säljstatistik. Det krävs kreativitet och fantasi för att se nya möjligheter och för att visualisera olika strategiska val. Och det krävs ytterligare kreativitet och fantasi för att följa upp dessa och exploatera dem i marknadsföringen. Det är vår övertygelse att framgångsrik marknadsföring föds ur en lagom blandning av fantasi och analys och inte överdriven tilltro till endera sidan av spektrumet.

Exakt vem du är eller vilken bakgrund du har vet vi inte, men vi räknar med att du är en driven och initiativrik person som sporras av att skapa nya affärer. Vi räknar också med att du kan hålla i flera projekt samtidigt och besitter ett stort mått av problemlösande och resultatinriktade egenskaper. Vi tror, slutligen, att du har högskoleutbildning och åtminstone fem års arbetslivserfarenhet.

Känner du igen dig? Just nu har vi inget konkret behov av fler medarbetare, men sådant kan ändras snabbt.

a framgångar. Skicka gärna i en intresseanmälan genom formuläret nedan!

Skicka ditt brev och CV till info [at] marketwatch.se

arrow&v

Tack för ditt meddelande!